Wellness
/
1 Comment
/
5 tips voor verzorgde nagels op je werk

Hallo, Mijn naam is Corina en ik ben een gediplomeerd Nagelstyliste in Utrecht.

Hier zijn een aantal tips voor mooie verzorgde nagels: 5 TIPS VOOR VERZORGDE NAGELS OP JE WERK

Tip 1. Nude nagellak de naam zegt het al: deze nagellak is huidkleurig en is niet zo opvallend aanwezig. Je hebt wel een mooi kleurtje op, maar het knalt niet van je nagel af en is daarom acceptabel op het werk. Ooit kreeg ik reactie van een Duitse klant die letterlijk over de nude nagellak zei: “Perfect colour for work!” Nude is ook al tijden trendy in alle make-up én kleding, dus je zit met deze kleur helemaal goed.

Tip 2. Pastel roze Op een lichtroze kleur kan niemand commentaar hebben! Super vrouwelijk en heel verzorgd. Pastel roze geeft je een elegante uitstraling en met een kleine shimmer erin heb je toch net dat beetje extra’s! Je baas gaat hier echt niet over zeuren.

Tip 3. French manicure en French manicure kent iedereen. Het nette, witte randje aan de top van je nagel is hartstikke chic (mits je geen nagels van 6 centimeter heb natuurlijk). Je kan dit aanbrengen met een zogenaamde striper. Dit zijn nagellakjes met een dunne kwast, speciaal bedoeld voor nail­art. Met een mooie, lichtroze basecoat en een beschermende topcoat is je frenchie helemaal af.

Tip 4 Glimmende basecoat You can’t go wrong here! Enkel een laagje glimmende basecoat geeft je nagels al een verzorgde look en laat oneffenheden of droge plekjes minder opvallen.

Tip 5. Grijs Mag je wel een beetje met kleur aan de slag maar moet het niet knallen? Probeer dan eens grijs. Grijs kan ook heel chic zijn en is ook een rustige kleur.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! En ik zou het leuk vinden als jullie een reactie willen geven op mijn blog en mijn blog te delen 🙂

Heb je wat gehad aan mijn 5 tips voor verzorgde nagels op je werk? Laat dan een reactie achter!